Vaihdoin nyt blogia. Jos tämä toimisi paremmin ja jospa minäkin tätä oppisin käyttämään. Blogitus tuntuu jotenkin niin kovin vaikealta meikäläisen ymmärtää. Miksiköhän en tätä aiemmin hoksannut. Ainakin vielä toistaiseksi vaikuttaa, että tästä voisi saada pysyvän blogipaikan.

Päivä oli melko mukava töissä. Kävi vierailijoita naapuri kaupungin vastaavasta yksiköstä. Kiva vaihtaa kuulumisia ja toiminta-ajatuksia. (Mikäli tässä itellä ajatus kulkee, kun syysflunssa on iskenyt)

Lumikki ja seitsemän kääpiötä-projekti on startannut. Seinämaalaus on saanut alkunsa ja puiden materiaalia on alettu myös maalaamaan. Kyllä sairaslomilta palaavat ihmiset ihmettelevät, mitä on tapahtunut??

Sen verran vielä paluuta vanhaan, että yritän saada sieltä blogituksesta suoran linkin tänne, jotta ei menisi täysin seikkailuksi. Tai sitten täytyy vain kopioida vanhat tekstit (joita ei onneksi ehtinyt tulla paljonkaan) tälle uudelle sivustolle.

Kirpeitä syysaamuja jäädään vielä odottamaan. Tänään mittari näytti aamupäivällä 14 astetta. Ihanaa, kesä muistaa meitä vielä!