Tänään se päivä sitten koitti. Tätä olen osannutkin jo odottaa.

 Saavuin hyvissa ajoin autokoululle. Sen verran että kerkesin hengähtää, lähdettiin. Ovella opettaja sanoi, että Mitenkäs olisi liikennevaloihin lähtö? No, auttaako siinä sitten sanoa mitään muuta, kuin Mennään! Eli tiedossa oli, oma nopeusennätys, moottoritieajoa, mahdollisesti ohituksia.

 Ja niin. Kaikkea tuota ja vähän muutakin tuo matka tiesi. Mutta oli se lystiä. Ei sitä vauhtia enää huomannu, kuin vilkaisemalla nopeusmittariin. Ohituksetkin meni, kuin vanhalta tekijältä. Missä mahtaa olla vika, kun olo on kuin olisi aina ajanut autoa. En siis tarkoita, että taitoni eivät kaipaisi harjoitusta, vaan sitä, etten jännitä moisia suorituksia.

 Sanoin myös opettajelle asiasta. Että mahtaako se kaikki jännitys laueta inssissä. Voi ei, toivottavasti ei kuitenkaan sielä.

 Liikennevaloissa ja hankalaakin hankalammissa risteyksissä liikkuminen sujui lähes virheittä. Hieman liian myöhään lähden liikkeelle risteyksissä, mutta uskon tuonkin korjautuvan kokemuksen myötä. Kuten varmasti tapahtuukin.

 Pimeänajosta ei vielä ole tietoa, mutta liukkaanradalle pääsen 29.1. Eli se tietää sitä, että ajokortista pääsen haaveilemaan reilusti helmikuun puolella. VASTA  No, mikäs kiire tässä yhtäkkiä tuli. Ehkä juuri se, kun huomaa omat taitonsa.
 
 Tämän päiväinen teoria ei tuntunut pitkäveteiseltä, koska olin kerrankin perillä asioista ja osasin vastata oikein muutamiin kysymyksiin. Mutta, myös muutamaan vastasin, mitä EI kysytty. (hieman nolotti, mutta..menkööt väsymyksen piikkiin) Oli kyllä huojentavaa jakaa omaa teitouttaa muille, kun oli jo kyseisiä asioita päässyt kokeilemaan ajotunneilla. Tiesi, kuinka asiat käytännössä hoituu.

 Seuraava teoria olisi luvassa torstaina, jolloin saan ajella taas ennen teoriaa. Jää väliin hyvin tunti aikaa, treenata kirjallisia koululla. Alkaa paineet jo kasaantumaan, että pääsenkö läpi. Riittääkö aika. Tajuanko kysymyksiä. Pitää yritttää ottaa ihan rauhassa. Ja panikoida vasta jälkikäteen. :D Niinhän mä useimmiten teen. Tajuan tilanteen vakavuuden vasta myöhemmin. Toisaalta ihan hyvä niin.

 Mutta nyt siirryn tästä muihin aiheisiin....