Tänään tiputin Mazebook+ATC-rinki kuoren mezebookini lähtemään matkalle suureen maailmaan. Innolla jo odotan, että näen, millaisia ihanaisia kortteja sieltä kotiutuu. :D

 Toinen askarteluun liittyvä ilouutinen joka koskee minua ja hyvää ystävääni.. Teimme yhteisen tilauksen FiinStamperille. Nyt vielä kun malttaisi odotella, eikä innostuisi liikoja. Tahtoo NYT ja HETI!! *polkee jalkaa*

 Muutoin ei mitää ihmeellistä tälle päivälle.. Yritän huomen aamulla jaksaa ladata Mazebook-kuvat koneelle ja tänne näytille. Itse tykkään kovasti..vaikka toisaalta harmittaa, että tein kirjasen yksipuolisesta paperista..mutta..siinäkin on omat hyvät puolensa.

 Nyt on mentävä pesemään tämä maantiepöly kasvoilta. Tuntuu, kuin kasvoja peittäisi harmaa hiekkapöly, jota autot pöllyttävät nyt valtavasti.

 P.S. Käytiin tänään lasten kanssa viemässä tyhjiä maitopurkkeja keräyspisteeseen (huhtikuun aiheena meillä on kierrätys). Takaisin palatessamme poikeksimme kirpputorille ja bongasin hyllystä vanhoja koulukirjoja. Ostin yhden: Kauppakirjeenvaihto  vuodelta1948. Voi tuota tuoksua ja sivujen ihanan ruskeaa väriä.