Mahtaako olla liian monta rautaa tulessa. Kun sain tänään postia itseltäni. :) Huvittavaa sinänsä, muta kyllä nolotti. Tuon kirjeen olisi pitänyt olla jo perillä Hannella. Mutta se tulikin takasin lähtöpaikkaansa. Olin vahingossa unohtanut laittaa saajan osoitteen kuoreen, ja kaiken lisäksi kuori oli mennyt lähtevien postien kasaan. Onneksi vahinko ei ollut tämän suurempi. Toivottavasti kuori ja mazebook kortteineen on jo heti huomenissa uudessa osoitteessa.

 Ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin. Onneksi minulle tuli ihan oikeatakin postia. Nauhavaihdon vaihtarit tulivat nimittäin. :) Ihania nuo nauhat, joissa on noita jalankuvia. Olen usein miettinyt, josko tilaisin sitä myös itselleni. Nyt pääsen alkuun ainakin kokeilemaan sitä. Kiitos itse vaihdon emo, Jehkotar alias Taru!

                       1533119.jpg

 Ja vielä haluan esitellä, kun töissä teimme lasten kanssa toukokuun toisen sunnnuntain sankarittarille hienot mosaiikkiruukut. Niin mukavaa puuhaa, pojatkin innotuivat. Ja niin ihania. Kierrätys kun on kuuma sana nyky päivänä..niin on näissäkin ruukuissa kierrätystä harjoitettu. Kaakelit ja laastitavara on kaikki kierratystä. Ruukut on ostettu kaupasta.
   
       1533127.jpg1533129.jpg             1533130.jpg1533133.jpg