Voi väsymys! Huonosti nukutun yön jälkeen on todella epämukava nousta aamulla ylös kellon soidessa..VIIDELTÄ! Kipin kapin suihkuun ja jotain rytkyä niskaan, fillarin selkään ja töihin. Eihän se kaameus siihen lopu, tästähän se vasta alkaa. Vilkaisu listaan, keitä tänään tulossa. KÄÄÄÄÄK!! Onneksi sentään muutama peruutus.

 Kesä on vasta alullaan ja jo nyt minulla on vieroitusoireita askartelusta. Tätäkö tämä kesä tulee olemaan. Ei aikaa olemiselle, ei aikaa millekään. :(
 
 Kotiin laahustettuani kaupan kautta (karjuvia lapsiperheitä ei onneksi montaakaan ollut). Kotona odottaa viikolla kertyneet pyykit, villakoirat lattianrajassa ja jumalaton tiskivuori keittiötä koristamassa. Kuka nää kaikki on tänne raahannu, enhän mä ole edes käyny täällä koko viikossa..niin vai olenko??!?!?!?!  Vastaus on Kyllä. Nukkumassa.

 Jokatapauksessa. Olo on ihan rikkipoikkikatkihalkijapinoon valmis. Ottaisiko päikkärit, laittaisiko pyykit pyörimään. Ei. Mutta kuitenkin, jos edes yrittäisi.. Kannatti yrittää! :) Nyt on pyyki narulla kuivamassa, tiskivuori hävitetty ja villakoiristakin on enää jäljellä muisto. Tiskausprojektin suunnitteluun meni pari tuntia ja puhtijäätelö piti hakea kaupasta, se kannatti!

 Siinä sivussa ehti selata ainakin ne pakolliset nettisivustot. Ja KIITOS kaunis kaikille kommenteille ja kesäntoivotuksille. Tässä Dahlia teille kiitokseksi.  
    1645116.jpg