Hyvää vapaa päivää!!
Mitenhän sitä ajan käyttäisin hyödyksi. hmm..Aloitetaan aamiaisella ja sitten suihkuun. Eipä sitä sen enempää tarvinnut suunnitella, puhelin soi. Lupauduin kummityttöä vahtimaan pariksi tunniksi. Nyt tuo pieni päivänpaiste nukkuu sikeesti päikkäreitä sängyllä.

Jiiihaaa!!!
Minä sain taas netin toimimaan. Kyllä tätä on odotettukin. Piti yhtiölle soitella pariin kertaan.Nyt  enää tarttis kirjottaa reklamaatio. Sekös on sitten mukavaa. Toivottavasti tulee hyvät korvaukset, koska muutoin olen ollut nettiyhtiööni oikein tyytyväinen.

Mieli tekisi niin kovasti lähtä vähän kaupoille kiertelemään ja katselemaan, josko löytyisi jotain kivaa kodin sisustukseen. Uudet verhot kun jo ovat puhtaissa ikkunoissa, syksyä piristämässä. Matot on jääneet pesemättä, mutta onhan tässä aikaa. Mikä kiire tässä valmiissa maailmassa. Kiire on mulle oikeastaan kirosana.

Pitäisi vielä käydä moikkaamassa veikkaa, joka myös on sisustuspuuhissa. Tarkoitus olisi viedä mattoja ja vähän jotain muutakin sille, ettei aivan kolkossa kolossa majaile. Ehkä siellä tarjotaan piäväkahvitkin.