.. Kun edellisenä päivänä on pyöräillyt noin 50 km. No, takamus on melko arka. Onneksi ei ollut kevään ensimmäinen kerta pyörän selässä. Kämmenet on hieman herkät, kun nojautuu maastopyörän sarvia vastaan koko matkan.

 .. Kun töistä tullessa on oven välissä odottamassa askarteluaiheista postia. Hyvityslasku, joka ilmoittaa, että  Saldosi on plussalla!

 .. Kun kaupungissa on sirkus, etkä koskaan ole käynyt katsomassa moista mukavuutta, ja tili näyttää nollaa.

 .. Kun olisi sata ja kaksi asiaa, jotka PITÄISI tehdä, muttei saa millään aloitettua. Vaikka tietää, ettei niissä kauan menisi.

 .. Kun ulkona on mahtava auringonpaiste ja ikkunat näyttävät järkyttäviltä. Kuin ne olisivat osa vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella olevan liikkeen näyteikkunat, joita ollaan juuri menossa pesemään.

 .. Kun tietää, ettei tarvi tehdä vapuksi suunnitelmia. Suunnitelma on selvä; olen töissä. (itsepähän halusin tehdä enemmän vuoroja) Koska sitä seuraelämää joutaisi elämään?? Ja etsimään sitä jotakuta.

 .. Kun työpaikan tarjoama ruoka aiheuttaa valtavaa turvotusta ja pahoinvointia, joka ikinen kerta. Ja päälle saa vielä moittivia katseita, kun sanoo ettei pysty syömään sitä p****a.

 .. Kun iltavuoroon mennessä saa herätä aamulla aikaisin piikkauskoneesta lähtevään ilkeään pärinään. Kerrankin, kun saisi nukkua pidempään. Ja sen kerran, kun ei kissa herät ä aamuyöllä.

 Miettikää sitä, miltä tuntuu?

 Aurinkoista torstaita kaikille. Lähden tästä nyt fillarin pesuun, jonka jälkeen jatkan Tekemättömien töiden-listan purkamista.
 (klo 17.07)

 EDIT. klo 19.21
 Nyt on noin 5 asiaa 20:sta tehty. Enää ei ois jäljellä ku loput. Onneksi huomenna vasta iltaan toihin, ehtii aamullakin. :)