Tänään oli vuorossa toinen teoria tunti.

 Tunti alkoi lupaavasti. Ensimmäiseksi sovittiin ensimmäiset ajot. Vasta tuon kalentereiden selailun ja aikataulujen sopimisen jälkeen opettaja esittäytyi. "Nyt sitten tiiätte, minkä niminen urpo täällä selittää." Että tosi lupaavaa..

 Huumoria tunnin mittaa laskettiin ilmoille vaikka millä mitalla. Ja toisinaan tuntuikin, että varsinainen opetus jää toissijaiseksi. Taukoon mennessä ehdimme häiriötekijöistä huolimatta käydä läpi Liikenneympäristö ja liikenteenohjaus.

 
Kahvittelu-/ tupakkatauon jälkeen takasin noihin ns. lekoisiin nojatuoleihin istumaan. Ja silmä tarkkana katse taululle. Mielenkiinnon tuli nyt kohdistua aiheeseen; Auto ja sen käsittely. Tuo mahtavalta spektaakkelilta kuulostava aihe valtaa kaikkien meidän kuuden kurssilaisen verkkokalvot ja korvakäytävät.

 Tunnin päätteksi katselimme videolta, kuinka nainen kääntelee rattia paikallaan olevassa autossa. Sitten se säätelee penkkiä ja turvavyön se myös osasi loistavasti kiinnittää. ;) Ja kyllä se siinä muutaman kierroksen taisi ajella hiljaa, typötyhjällä parkkipaikalla.

 Ylihuomenna olisi vuorossa jo ensimmäinen ajo. Toivottavasti selviän siitä hengissä, että kykenen työpaikan joulujuhlaan illalla. Mahtaisilapsia harmittaa, jos en pääsisi katsomaan ja mukaan juhlimaan heidän loistavia esityksiä pitkään ja hartaudella harjoittelemiaan esityksiä.

 Joulujuhlasta tuli mieleen.. Tänään olisi ollut nuoremman kummityttöni ensimmäinen joulujuhla. Tarkoitus oli kyllä mennä katsomaan, mutta tämä autokoulu nyt meni sen asian ohitse. Ehkä ensi vuonna. Vaikka se ei sitten enää ole se ensimmäinen.