Opiskelut on saatu päätökseen hyvin arvosanoin. Kesäkuu meni siinä lorviessa ja töitä etsiskellessä, kunnes heinäkuussa tärppäsi oikein jättipotilla! Vuosi eteenpäin töitä tiedossa. Voisiko vasta valmistunut parempia uutisia nykypäivänä saadakaan. Vaikka loppukevät ja alkukesä olikin melko synkkää aikaa, isän poismenon vuoksi. Ollaan tästäkin vuodesta selvitty! Ja siitä olen iloinen. Kiitos ihanille ystäville jotka ovat jaksaneet tukea.

 Täällä sitä vaan asustetaan edelleen kahden karvakorvan kanssa pienessä yksiössä. Vaikka mieli tekisikin asustella jo jossain aivan muualla ja olisihan se mukavaa jos siitä vierestä aamusella heräisi joku köriläs. Mutta, elämä on. Yksiö on niin pieni, että lähes jokapaikasta pursuaa askartelutarviketta tai muuta sälää. Kaikki ei vaan mahdu piiloon.

 Kesä meni ja oli kyllä mukava kesä. Jonkin sortin kesäkollikin taisi mouruta kupeessa..kunnes totuus paljastui. Ei vaan. Kyllä se vanhasuola on se, mikä janottaa. Vai janottaako?? Tätä pitänee vielä miettiä tarkemmin, kunhan vuosi vaihtuu.

 Heinäkuussa siis astui uudelle työuralle. Vuorohoitoon. Johan on systeemit ja pelit.. Voi elämä! Ajattelin, kun ensimmäinen päivä oli takana. En ikinä tulisi oppimaan yli 60 lapsen niemä, saatikka, että kuka hakee ja ketäkin koskakin. Niin ne vain on päässä tiukasti. Toiveissa olisi, että voisin jatkaa samaisessa paikassa vielä heinäkuun jälkeenkin. On se vaan niin mukava paikka. Vaikka joskus marisenkin.

 Tänään ei kyllä ollut vuoden paras päivä. Lapsia ilmetyy ovista ja ikkunoista, mutta työntekijät on alottanu vuoden vaihteen juhlinnat liian aikaisin, eikä ilmaannu töihin. Kummallista. Voiko kaikissa työpaikoissa tulla, olla ja mennä ihan niinkuin itseä huvittaa. Ja palkka juoksee. Ei tarvitse pomolle ilmoitella, jos ei jaksa viitsiä vaivautua työpaikalle. Meillähän meinasi olla hätäkädessä ja käsienpesu edessä, henkilöstöpulan takia. Onneksi saatiin apua paikalle.

 Tänään olisi illalla tarkoitus kohottaa malja alkavalle vuodelle. Toivon siitä parempaa. Eilen kun kiikutin adressin ystävän vanhemmille. (On se vaan niin väärin, kun toiset lähtee liian aikasin..sanomatta mitään) Tumma sävytteinen on vuoteni ollut..niin tuntemuksiltaan kuin näin lumitilannettakin ajatellen. Ei taida olla lunta oikein missään. Harmillista sinänsä. Ja tästä kaikesta saamme syyttää vaan ja ainoastaan itseämme, HYI MEITÄ IHMISET!!

 Tällä vuoden 2007 yhteenvedolla toivotan kaikille lukijoilleni...

             OIKE
IN
              H
YVÄÄ 

              U
UTTA 
           VU
OTTA!!!!

 EDIT.
 Yksi toivomus olisi ensi vuodelle. Saisiko jostain hankittua kissoille selleiset töppöset, jotta kun ne menevät hiekkalaatikolle, laittaisivat ne jalkaan ja pois tullessaan jättäisi ne siihen laatikon kupeelle odottamaan. Ettei AINA juuri kun olen imuroinut laatikolla käydään ja sitten on sama kuin ei ois imuroinutkaan. Rasittavaa ja niin kovin turhauttavaa. Oisko liikaa pyydetty?