Kevätsää, lämmitää. Luonnon kaiken herättää. Katosokaa, sulaa maa. Puut jo silmut saa. Lintusten nyt laulo soi, niityt kaikki vihannoi....

 
Näillä sanoilla tahdoin aloittaa tämän postauksen. Voisiko olla mahtavampaa kevätpäivää. Aurinko paistaa ja linnut laulelee. Pihamaalla bongasin västäräkin (sekös varma keväänmerkki) Kaikenlaista sitä ehtii touhuta, kun auringosta ja keväästä saa energiaa.

 Töissä touhuiltiin lasten kanssa jo äitienpäiväjuttuja. Kolme valmista mosaiikilla koristeltua ruukkua odottaa multaa ja siemeniä. Lisää mosaiikkipaloja hakattu roppa kaupalla.

 Kotimatkalla poikkesin rautakauppaan. Hiekkapaperia ja puolihimmeää kalustelakkaa, KIITOS!

 Kotona kiireesti vaatteet naulakkoon. Kassista hiekkapaperi käsiin ja seinän kimppuun. Ensimmäinen maalikerros seinän pätkälle ja voi että. Huomena toinen ja kunhan se kuivuu, niin on aika koristekuvioinnin.
 EDIT: Toinen kerros maalia laitettu pintaan. Klo 20.04

 Kyllä mä vaan olen näitä käsillä tekijöitä. Ehdottomasti. Palkkioksi itselleni JO tehdyistä hommista nappasin mansikkaisen suukon laatikosta. Niitä nyt riittää. Työpari toi eiliseltä reissultaan tilaukseni. Appelsiinisiklaalastuja ja mansikkapusuja. (Nyt on jo pusuällö)

 Vielä lakkapensseli esiin ja uusi purkki auki. Wanha kenkälaatikko ja wanhat lehdet saa uuden elämän. Uusi laatikko valmiina.

 Ja ilta on vasta nuori. Mitähän kaikkea tässä vielä ehtisi puuhata.. :) Ehkäpä tässä jokusen kortin voisi tekaista. Ohjelmaa riittäisi myös siivousosastolla, mutta.. EI TÄNÄÄN! En halua pilata ihanaa päivääni kotitöillä. Ei ne mihinkään karkaa.

 Tässä vielä somat pienet kukat takapihalta.

                              1452502.jpg