Voisiko ihanampaa postia näin sairaslomalla saada!? Tuskimpa.
1024249.jpg

 Mainosposti joutui välittömästi mappi-Ööhön. Mutta, mitäs mitäs... TAIKA-lehti ja mystinen ruusuin kuvioitu lämpökirje. Arvaatteko jo?? Minä arvasin välittömästi, vaikken lähettäjää katsonutkaan. Ihanainen SAYni oli muistanut minua.
Olen kieriskellyt jo tiedonhaluisena nuuskimassa blogittomia SAY3:laisia etsien.. Tein oikein listankin ehdokkaista. Siitä sitten vetelin nimiä ylitse sitä mukaan, kun Paljastuslistalta löytyi nimi.

 Punainen kirje sisälsi

1024259.jpg

 Monen monta pientä pakettia ja ihania kortteja.*haltijoissaa*
Kultanauhoin sidotut paketit olivat kovin arvoituksellisia. Sitten niitä alettiin yhdessä kissojen kanssa availemaan. (Olisiko sittenkin pitänyt ensin lukea kirje?)

1024253.jpg

 Ihana helminauha ranteeseen. Teki mieli melkeimpä maistaa, miltä nuo minttu- ja kinuskikuulat maistuisivat. Maltoin mieleni.

1024251.jpg


 Paksu nippu pieniä kortteja MARSUISTA! :) Hauskoja karvakasoja. Veljelläni on ollut marsu, joskus vuonna nakki ja ämpäri. Muistikuvat ovat vähäisiä, kun ite oon ollu kovin pieni tylleröinen tuolloin.

1024252.jpg

 Kultaa ja kimalletta...
Pitsiä, merimiesnappeja, nyörejä ja nauhoja, pienen pieniä helmiä.


1024257.jpg

 Joulun tunnelmaa
Nippu jouluisia ja vanhanaikaisia tarroja ja papereita. Aivan ihania!

 Mutta nyt siihen kauan odotettuun salaisuuteen..
Kirjeessä luki jotenkin näin...


                         " On olemassa Eräs Henkilö, jonka me
                                          molemmat tunnemme oikeassa elämässä..."


 Ainoa tälläinen ihminen saattaisi löytyä niinkin läheltä, kuin naapurista. Hän on SE ihminen, joka on toiminut minunkin kohdalla SAY-lähettiläänä. Ilmän häntä en olisi itsekään tietoinen tästä hauskuudesta!
Marsut, nuo hauskat karvaveitikat..ovat kuuluneet SAYni elämään jo monen monta vuotta. Nimimerkkinäänkin hän käyttää jo edesmenneen marsunsa nimeä..

 DAIWA paljastui minun Salaistakin salaisemmaksi Askarteluystäväksi!
Olit aivan YKKÖNEN!!! Ne pienet paketit joita oli useita yhdessä suuremmassa kirjeessä..Niitä oli niin hauskaa ja jännittävää availla. Kumpa tämä ei olisi vielä ohi.
Alun pettymysten jälkeen DAIWA on korvannut loistavasti ensimmäisen sayni. Joka ei jaksanut leikkiä, hädin tuskin hän jaksoi olla mukana ensimmäisen kuukauden.
Mutta nyt SUURI KIITOS DAIWA!!!! Kunhan vielä oman blogin/kotisivut saat aikaan, niin tulen piipahtamaan, VARMASTI!

 Itse ilahdutin Salaisena Askarteluystävänä SALAMANDERIA.