Kolmanneksi viimeinen ajotunti. Lähtö työpaikalta ja päätepysäkiksi valitsin kotipihan. Ajeltiin sielä täälä, pitkin kaupunkia. Rupateltiin liukkaanradasta. Sanoin, kuinka oli mukavaa ajaa pitkää matkaa ja vielä sitä kiemuraista tietä. Tuli oikein kunnolla harjoitusta kerta heitolla.

 Tänään siis ajelut meni erinomaisesti, etten sanoisi. Kerran se auto meni ja sammui risteykseen..Nooh.. Ja kiertoliittymästä poistuessani jäi vilkku laittamatta. Sanoin, ettei tuo saisi toistua, vaikka opettaja kuinka yritti, ettei se paha moka ollut. Itseäni se jäi kuitenkin harmittamaan.

 Kirjallisista kyselin. Ja huomena olisi aikaa vaikka ja kuinka. Lupasin mennä autokoululle harjottelemaan joksikin aikaa. Ja mikäli harjoitukset menevät hyvin, soitetaan katsastusasemalle ja menen suorittamaan kirjalliset. Heti alkoi jännittää. Mutta, katsotaan nyt kuinka huomena käypi. Nyt olen jonkin verran kotiin tultuani harjoitellut Treeninetissä. Hienosti on mennyt. NYt on kait pidettävä taukoa, ettei paineet nouse liiaksi.

 Opettaja kehui lopuksi, kuinka hienosti katseoin ympärilleni ja havainnoin. Olen kyllä itsekin ylpeä tuosta, että sen taidon olen saanut taotuksi tähän paksuun kallooni. Mutta..mutta.. Huomena kerron kuinka kävi..jos kävi kuinkaan.