Aamulla tallustin pimeässä heijastin heiluen keskustaan, autokoululle. Samaan aikaan saavuin toisen opettajan kanssa oven taakse. Jokunen hetki siinä odoteltiin muuta porukkaa ja siitä sitten lähti matka kohti liukkaanrataa ja Anjalankoskea.

 Minä pääsin ratin taaskse, kun toinen samaan autoon tuleva tyttö piti hakea kotoaan. Sain kurvailla mutkaista jäistä tietä. Mutta ihan kivasti meni. Vaikkakin, välillä vähän kauhistutti oma kyyti.

 Ja reipasta tahtia kun ajelin Anjalankoskelle asti, jouduimme odotella hetken aikaa muita koulutukseen tulevia.

 Aamupäivä meni nauraen ja liukastellen. Oli hauska kokea, kuinka autosta lähtee pito ja yrittää hallita liikettä. Mahdotonta. Opettajakin sanoi, että rata sattui tällä kerralla olemaan liiankin liukas. Extrakierroksella otettiin bonusvauhtia ja viuhhhhhh... *naurua* Radan päällä oli jäätä ja siihen oli satanut vielä vettä..niin voi pojat!!

 Minusta on hyvä, että nykypäivänä on moinen koulutus sisällytetty autokouluun. Tietää sitten, mihin varautua liikenteessä, jos sattuu näin käymään.

 Jäljellä olisi enää kolme ajotuntia ja sitten se pitäisi homan olla hanskassa! Ensi viikolla varmaan jo kirjallisiin ja siitä viikko sitten inssiin. Harmillisesti sattuu, että kotipaikkakunnallini inssipäivä muuttuu vain torstaiksi helmikuun alusta.

           1247759.jpg
           Onneksi meille ei käynyt näin.