Näin sunnuntain kuluksi olen hyvällä vauhdilla aloittanut kesään valmistautumisen. Olen purkanut paloiksi vanhoja kalusteita, jotka ovat menossa kaatopaikalle. Niitä tässä on viety jo pidemmän aikaa..mutta kyytiä ollaan edelleen vaille. Nyt ne kuitenkin ovat jo pieninä..helpompi kuljettaa.

 Jos vanha veidään pois, täytyyhän tilalle saada jotain uutta. Näinpä olen aikani kuluksi (kortteja tehdessäni) mietiskellyt kesää ja Millaisen paratiisin tahtoisin parvekkeestani? Koska kesäaikana, parveke on tässä pienessä yksiössä yksi lisähuone. Siellä saa nauttia rauhassa aamukahvin ja katsella kun aurinkonousee. (aaaah..olisipa jo kesä)

 Aluksi meinasin, että punoisin pajusta keveän kehikon, johon olisi kiva kasvattaa jokin köynnös. Mutta..jonkinsortin laiskamato istuu meikäläisessä niin tiukasti, etten nyt innostunut pajukkoon lähtemään. Niinpä jostain aivojeni sopukoista kaivautui esiin ajatus sisustustikkaista, joihin köynnökseni voisi tukeutua.

 Sitten tahdon pöydäksi sellaisen arkun, johon voisin piilottaa talvea odottavat lyhdyt yms. Ja sitten mahtuisi ne pari tuolia. :) Voi kun siitä tulee soma..kunhan pääsisin vain toteuttamaan nämä suunnitelmani.

 Mutta jotain sisätiloihinkin. Eteisen ja alkoven väliin jää vaatekaapit; ja niiden päätyyn ajattelin maalata jollakin maitokahvin värisellä maalilla jonniimoisen kukkakiekuraisen. :) Se jäisi väähän piiloon valokuvieni ja kotiteatterikaiuttimen taa, mutta toisi silti pientä piristystä. Heti, kunhan vaan ehdin ja MUISTAN tallaan kiinteistövälittäjäni puheille joka sitten saa olla yhteydessä vuokraisäntääni asiasta. Toivottavasti saisin tehdä moista. Vaikka, koskaanhan ei tiedä, kauanko vielä tässä asustan. Se on sitten sen ajan murhen. Nyt on nyt *piste*.