No, pelkkä otsake jo kertoo varmaan enemmän, kuin nämä sepittämäni sanaset. Ensimmäinen ajo menikii liian hyvin. Ni nyt sitten hätä hätä hätä..kiire kiire kiire. Vihaan itteeni, miks en vaa voi koittaa rauhallisesti. Ei, kun mun pitää olla heti nyt samantien paras autoilija. Mulla on kiire!! Saisko rauhottavia??

 Ja edelleen haluan toisen opettajan. Ehkä vaihto olisi mahdollista. Mutta, tää nyt on jo sattun mut omimaan. :/ Miten kukaan voi olla noin rauhallinen. EI VAAN PYSTY YMMÄRTÄÄ!!

 Saisko ens ajoon (huomena, MARKKINAPÄIVÄ) sellasen auton, jossa ei tarttis miettii noita polkimia lainkaan? KIITOS. Ei o paljon pyydetty. Tänään kentällä pyöriessä mulla oli niin hätä, että auto sammu ihan koko ajan. Metri eteenpäin ja taas. Vihaan jalkojani, kun en pysty hallitsemaan niitä. Saatikka, että pitäs vielä samalla pyöritellä rattia ja seurata, mitä ympärillä tapahtuu.

 Alan kohta myös miettimään, et kykenenkö enää kävelemään ja syömään purkkaa samaan aikaan.

 Noh, ehkä mä tässä ehdin rauhottua ja pohtia asiaa vielä. Aamulla, unenpöpperössä sitten ratin taakse ja ajamaan. Kentällä pyörimään vielä ja ehkä jo sitten pääsen enemmän sinne muiden kanssa autoilijoiden kanssa ajelemaan. Suosittelen pysymään pois kaupungilta!!