KIITOS SAY3 ja ToveriLokakuu!!

 Olipa iloinen yllätys odottamassa oven takana, kun ei niin hyvän työpäivän jälkeen tulin eilen kotiin. Voi, että..Täytyy kyllä myöntää, että tässä kaiken kiireen keskellä ja stressin vallassa olin ehtinyt jo unohtaa koko lokakuun.. Joko se muka alkoi?!? *hämmästys*

 Uusi salainen askarteluystäväni muisti minua tälläkertaa Kiinalaisella kattauksella ja ihanaisilla kissa-aiheisilla kiiltokuvilla ja muilla mukavuuksilla.

  953786.jpg  953854.jpg 

 Kattauksen tein siis paketin sisällöstä. (2 mustaa aaltopahviarkkia, 2 punaista kangasta(?), servettejä, kultaisia ja punaisia lautasia, punainen koriste (keskellä pöytää), paketti nuudeleita, kultaista ja punaista nauhaa ja kaksi pientä sydämen muostoista metallista aarretta.
 Muovitaskusta löytyi kissoja, kissoja, kissoja...sabluuna, kiiltokuvia, 3D-kuvia. *kehrää*

 Sitten tämä Toveri lokakuu. Pääsit kyllä yllättämään!! :) Mutta vastaus lähti tänään matkaan. :)

  953778.jpg
 Täältä kuoresta löytyi: valtaisa skaala papereita, minihaaraniittejä, prinsessatarroja, -kirjekuoria ja -kutsuja, lehmätarroja ja sadonkorjuu-aiheisia kiiltokuvia.

 Vielä jos tähän samaiseen kirjoitukseen lisäisin kuvan mekosta, jonka eräänä viikonloppuna ommella hurautin vanhemmalle kummitytölleni. Mekko on hauska paidan ja sukkiksien kanssa. Eskarilaisen touhuissa erinomainen.

 953799.jpg