Torstai - Toivoa täynnä
Nooh, miten sen nyt ottaa. Melko tavallinen päivä. Aamulla heräsin jo reilusti ennen herätystä. Ehdin hieman touhuilla kotosalla ennen töihin lähtöä.
 Kerkesin käydä vielä moikkaamassa kummityttöä (pian 2 v.). Syötii yhdessä lounasta ja sitten kummitäti luki Nasu ja joulupukki sadun. Sitten pikkuneiti kiltisti kipittikin sänkyyn ottamaan päiväunet. Kuului Heippa! Ja käsi heilui ovensuussa. Sitten pitikin jo minunkin suunnata kohti keskustaa ja työmaata.
 Töissä oli melkoista tohinaa. Olin aivan äimänä, en oikei npäässyt mihinkään käsiksi. Pomokin kävi meitä moikkaamassa ja ehdittiin vaihtaa muutama sana. Sanoin, että melko väsynyt olen ollut, eikä oikein ole ollut aikaa ajatella kevään tapahtumia. Puhuttiin, josko pitäisin piakkoin pitkän viikonlopun ja ottaisin aikaa itselleni. Sanoin vain, että katsotaan koska tulisi sopiva rako.
 Ensi viikolla osa väestä onkin syyslmalla. No, toivottavasti edes joku muukin on töiss, etten ihanyksin pyöiritä taloa! :)

 Että tälläinen torstai.. Huomena olisi aika jälleen lähtä hikoilemaan spinningpyörän äärelle. JIPPIII!! Tätä onkin taas odotettu. Jaksaiskohan lauantainakin käydä kuntoilemassa. No, sen näkee sitten, jos ei askartelu vei kaikkea aikaa.

   Kuva viime  kesältä, iltatori  tunnelmia...

  994195.jpg