Tässä kun aikani kuluksi olen eri blogeja selaillut ja katsellut. On silmiini pistänyt eräs aivan mahtava asia; ihmiset rakastavat todella askartelua ja tahtovat sen olla lähes pyhä asia.

 Haaveissa olisi itselläkin jonkin sortin askartelunurkkaus. Mutta minkälaisen tänne rotanloukkuun sitten saisi kähättyä.. Pöydän ei tarvitsisi olla kovin suuri, mutta säilytystilaa pitäisi olla. Valoisa paikka, mielellään luonnonvaloa. Pohjapiirrustus yksiöstäni ei paljon naurata. Tilaa kun ei ole, kuin vaivaiset 31,5 neliötä. Pitäisi mahtua vaikka ja mitä näihin neliöihin.

         1074737.jpg
 
 Olisiko tämä ratkaisu ongelmiini. Mikäli, se löytyisi..mistäpä muualtakaan, kun Ikeasta. Tuolta ruotsalaisesta ihmetalosta!! Mustanruskeana, KIITOS! Sitten se sopisi jo aikaisemmin hankkimaani hyllykköön. Ja sitten vain hyllykkö pystyyn ja vähän lisävalaistusta tuohon ikkunanurkkaan. Kas, siinä se sitten olisi..minun ikioma pikkukolonen jossa saisin sitten väkerrellä. Pöydän päällä kun on noita kaikenlaisia juttuja, sinne saisin mapit lehtineen mahtumaan aivan loistavasti. Ja läppärikin menisi näppärästi tuonne näppistasolle. Olisi aivan käsien ulottuvilla. En sitten  tiedä, mihin tuon monitoimilaitteen tunkisin, mutta se nyt ei ole tässä se ensimmäinen ongelma.

 Ja kun hyllykön nostaa pystyy, säilyisivät viherkasvinikin ehkä nykyistä paremmassa kunnossa, kun kissat eivät pääse sinne niin helposti herkutelemaan.

 Mutta, nyt painelen takaisin jatkamaan atc-korttien valmistusta. Nyt on niin hyvä vire päällä, ettei malta lopettaa turhan takia.