Marraskuu alkoi ja vuosi lähenee loppuaan. Onneksi suurin osa joululahjoista on kerrankin ajoissa hankittu. Tänä vuona päätin, etten halua joutua siihen kauheaan paniikkiin viimeisellä viikolla. Joulukortit on ajoissa valmiina, postitusta vaille ja lahjat kääreittä kaapissa odottamassa.

 Marraskuuni vaihtui sairasloman merkeissä. Vaikken oloani kovin sairaaksi ole tuntenutkaan tiistaisen hoitajalla käynnin jälkeen. Mutta, jos kerrankin olisi kiltti ja tottelisi, mitä viisaammat määräävät. "Nauti nestettä reilusti ja lepää, mutta älä liikaa, jottei selkä rasitu." Ja näin olen tehnyt. Lääkkeetkin hain, mutta yhtään ei ole tarvinut ottaa. Jääköön odottamaan, josko tulisi tarvetta.

 Huomena siis marssin takaisin työmaalle. On ollut jo tylsää ja ikävä niitä pieniä ja isojakin talliaisia. Ja jos vaikka uskaltautuisi taas kuntoilemaankin. Kaksi viimeistä viikkoa on mennyt ihan tuulille.. :(

 Tänään palasin lapsenvahtireissulta. Noh, eipä noita teinilikkoja tarvi paljon vahtia. Kunhan torppa on vielä pystyssä, kun vanhukset saapuvat rellestämästä. (toistaiseksi ainakin on vielä toivoa)

 Kotiintuloa juhlistin synttärikaakulla. Kyllä oli maukasta. Kun on muutenkin mennyt tämä sairastaminen herkuttelun puolelle. Niin jatketaan samalla kaavalla.
Kun kaakut ja muut herkut oli nautittu sain intoa ryhtyä askartelemaan. Joulu oli POP.

 Nyt könyän ähkyineni tuonne soffan nurkkaan kisut kainaloon ja katse kohti telkkaria..

 Nautitaan ensilumesta ja iloista alkavaa viikkoa kaikille!!!