Perjantai. Ja järkyttävä v****us. Mistä moinen? Noh.. Töissä on paljon väkeä sairaana, lapsia tulvii ovista ja ikkunoista. Sijaisia ei saa ottaa (säästösyistä). Mitä säästämistä se on, että poltetaan väki loppuun ja siitäkös ne pitkät saikut on tiedossa. Ja kaiken kruunaa se, että toiset ei vaan yksinkertaisesti viitsi tulla töihin.. ja nekin, jotka sinne kömpivät..tulevat sitten ku huvittaa. Toimiiko tälläinen muilla työpaikoilla.

 Varmaan olen samasta asiasta jupissu aikasemminkin, mutta nyt alkaa v****uskäyrä näyttää sellasia merkkejä, että pian RÄJÄHTÄÄ 
                                             1236687.jpg

 Eikä siinä kaikki. Olenko tyhjä? Taidan olla. Tai ainakin olen ilmaa. Olisi ihan kiva toisinaan jutella vaikka veljen tai edes äidin kanssa..mutta jos ne vastaa mun puheluun ni kamala kiire tuntuu olevan. Onko mulla ystäviä. Kukaan ei kysele kuulumisiani. Välittääkö kukaan?? Sitä jään miettimään ja kohta lähden vahtimaan teinejä nuokkarille. Ehkä huominen tuo päivääni sen auringon, joka tänään ilahdutti tuolla valtavalla kirkkaudellaan.