..alkaa odotettu ja ansaittu LOMA!! Ajattelin ensin, että aloitan lauantaina siivouksilla. Mutta koska, pääsin töistä tänään puoliltapäivin..ehdin loistavasti käydä autokoululla kahvilla, verho-ostoksilla ja sitten kotiin. Ja huh..niin se minunkin kotini jälleen puunattu katosta lattiaan. :) Säkillinen ylimääräistä tavaraa taas raahattavaksi ulos tästä kolosta. Ihanaa, kun saisikin tän tyhjäksi KAIKESTA ylimääräisestä. Nyt sain heitettyä paljon sellaista pois, mitä en ole aikoihin saatikka IKINÄ tarvinut/käyttänyt. Kuinka siitä yht'äkkiä tulisi tarpeellista.

 Mikäs tässä nyt on lomaillessa. Ei niin yhtään mikään. Paitsi..Nuo vanhat rohjot huonekalut olis ehdottomasti saatava pois täältä. Nehän pilaa koko mun
tyylikkään ja yhtenäisen sisustuksen. *valtaisaa naurua*

 Aah.. Odotan niin innolla maanantaita. (kerrankin) Silloin astun junaan ja matkaan muutaman kilometrin pohjoiseen. Hyvää ystävää moikkaamaan. En edes muista, koska oltais hänen kanssaan päästy kaksin tekemään niitä meidän juttuja. :) Niin ihanaa!! Tutustuttiin rippikoulussa. Ja siitä se ajatus sitten lähti.

 Elukat saavat reissuni ajan ilahduttaa äiteen joukkoja. :) Saas nähdä, onko siskojen gerbiilit enää hengissä, kun palaan. Toivottavasti, sillä ovat tytöille tosi rakkaita ja minulle tulisi melko kalliiksi.

 Junalippu varattu, tavarat osin pakattu..Tästä se lähtee..L-O-M-A